Hieronder vind je antwoorden op vragen waar mensen vaak mee zitten. Neem echter zeker contact op mochten jouw vragen hier niet beantwoord worden, of om bijkomende uitleg te vragen.

Waarom is een onspanningsmassage goed voor mij - wat doet het met me?

Lees hier meer...

Kunnen bij D-stress zowel mannen als vrouwen terecht voor massage?

Absoluut, bij D-stress kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een respectvolle behandeling.

Wordt het volledige lichaam gemasseerd?

Het volledige lichaam wordt steeds gemasseerd. Om misverstanden te vermijden zal voor de aanvang van de massage  gevraagd worden of er bepaalde plaatsen, waar je gevoelig bent of die voor jouw niet prettig aanvoelen, niet gemasseerd dienen te worden (zoals bijvoorbeeld de voeten, aangezicht, buik …). U kan dit ook tijdens de massage zelf nog steeds aangeven. Sowieso wordt hier rekening mee gehouden zodat de massage zonder stress & met volledig respect voor jouw grenzen verloopt.

Moet ik mij volledig ontkleden?

Neen. Een kwaliteitsvolle massage wordt niet bepaald door de mate waarin je je ontkleedt. Gouden regel hierbij is dat je moet doen waar je jezelf volledig comfortabel in voelt. Wil je de massage naakt ervaren, dan is dat helemaal ok. Voelt het echter beter je slipje aan te houden, dan moet je dat absoluut doen. Dames die liever de BH aanhouden, ook dat is geen probleem. Bij de rugmassage zal gevraagd worden of de BH-bandjes losgemaakt mogen worden nadat je bent gaan liggen. Op die manier vermijden we dat er olie op terecht zou komen en kan de rug volledig gemasseerd worden.

Word ik tijdens de massage toegedekt?

Je wordt steeds gedurende de ganse massage toegedekt met een warme handdoek. Deze handdoek wordt enkel weggenomen op de plaats waar gemasseerd wordt.

Dien ik zelf handdoeken of iets anders te voorzien?

Neen. Er worden handdoeken voorzien om u warm toe te dekken. Daarnaast zorg ik voor een ontspannen sfeer d.m.v. rustgevende muziek en een geurkaars.  

Worden er medische behandelingen uitgevoerd?

Neen. Bij D-stress worden enkel massages uitgevoerd met het doel ontspanning te bekomen. Je kan bij mij niet terecht voor (para)-medische behandelingen. Daar ben ik niet voor opgeleid.

Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.