Graag vraag ik u om op voorhand een warme douche of bad te nemen om de spieren al wat te ontspannen en de poriën open te zetten. Dit, zodat de olie goed kan opgenomen worden en de huid zuiver is.

Bij aankomst wordt u warm onthaald & volgt een kort gesprek waarbij ik u vraag naar het soort massage die u wenst (intensiteit) en of er eventueel bepaalde zones zijn die u niet wenst te laten behandelen (bv. buik/ gezicht/...) 

Op die manier kan u even tot rust komen & kan u aangeven wat de zones zijn waar ik me het meest dien op te concentreren.

Ik zorg voor een warme & sfeervolle ruimte (25°C) waar u kan genieten van de rust. Eveneens kan u zich in een aparte ruimte omkleden. Daarna kan u zich neervlijen en bedekken met de reeds klaargelegde handdoeken.

Laat u vervolgens meevoeren door de sensatie van de rustgevende muziek, de lekker geurende olie, en de vaardige handen die over uw lichaam glijden. Geef uw zintuigen de volle aandacht en laat uw "denken" eventjes voor wat het is, laat los en geniet.

Na de massage kunt u zich rustig weer aankleden en voldoende water drinken, om afvalstoffen die vrijgekomen zijn goed te kunnen afvoeren.

    
Enkele beelden van mijn massageruimte

Nog enkele tips

  • Eet enkele uren voor de massage niet te veel en te zwaar
  • Het is raadzaam om geen alcohol te nuttigen voor de massage
  • Zet uw GSM uit (of vliegtuigmodus)
  • Draag geen sieraden
Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.