Jelle D-stress MassageHallo, ik ben Jelle Uyttersprot. Al geruime tijd werd aangegeven dat ik iets moest doen met mijn handen.

Inmiddels ben ik gelicenseerd masseur in bijberoep voor verschillende soorten massages . Ik studeer ook nog verder om meer massages te kunnen aanbieden.

Voor mij is het geven van massages geen werk, maar een manier om mijn passie uit te leven en mijzelf te ontplooien. Ik heb mij tot doel gemaakt om elke klant ontspanning te bieden voor lichaam en geest, en ervoor te zorgen dat u geheel tevreden en vooral relax bent na de massage. Ik zeg dan ook met veel trots dat ik dit doel elke keer behaald heb. Bovendien zorgt dit niet alleen voor een fijne beleving voor u als klant, maar ook ik geniet van een tevreden en rustgevend gevoel wanneer ik weet dat ik de alledaagse stress heb weten weg te nemen en u volledig heb kunnen laten ontspannen.

Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen op mijn massagetafel. Contacteer me vandaag nog voor een afspraak!

Met rustgevende groet,


Jelle Uyttersprot
D-stress-massage

Jelle Uyttersprot - BE 0707.665.082 - Palingstraat 41 - 8720 Oeselgem

Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.